Yrityksen yleiset juridiset asiat

Liiketoimintaan kuuluu väistämättä paljon juridisia säännöksiä. Oikeudellisista vastuista ja velvoitteista ei pääse irti sillä perusteella, ettei tiedä tai ei ole tiennyt asiasta. Tarjoamme oikeudellisen osaamisen jo yrityksen perustamisesta lähtien ja kuljemme mukana kaikissa käännekohdissa. Avustamme yrityksiä hallitsemaan oikeudelliset velvoitteensa, opastamme arkipäivän ratkaisuissa ja kehittymisen eri vaiheissa. Meillä on vahva osaaminen mm. erilaisista rahoitusjärjestelyistä, sopimusten laadinnasta, riskien kartoittamisesta ja riidanratkaisusta. Olemme ammattilaisia myös järjestämään yrityksenne tietosuojan uuden lainsäädännön mukaiseksi.

 

Yrityksen toiminnan oleellisimpia asioita ovat ammattitaitoisesti ja huolellisesti tehdyt sopimukset. Suullisesti tehdyt sopimukset ovat yhtä pitäviä kuin kirjalliset sopimukset, mutta riitojen ja riskien välttämiseksi sopimukset on hyvä laatia aina kirjallisina.

 

Toinen merkittävä pylväs hyvin menestyvässä yrityksessä on rahoitusjärjestelyt. Lakimiehillämme on vuosien kokemukset rahoitus- ja finassijuridiikasta sekä käytännön toteuttamisessa.

 

Meiltä saat juristin apua sopimusten laadintaan tai olemassa olevien sopimusten tarkistamiseen. Lakimiehemme avustavat tilanteen arvioinnissa ja asian ratkaisemisessa. Pyrimme aina edistämään sovinnollista ratkaisua, mutta tarvittaessa hoidamme riitatilanteet tuomioistuimessa. 

 

Yhdessä voimme rakentaa yrityksesi toiminnan vakaalle pohjalle.

 

Tarjoamme mm. seuraavia palveluja:

 

Yrityksen perustaminen

Sopimukset

Kauppakirjat

Liikkeenluovutukset

Immateriaalioikeudet

Markkinointi

Riidanratkaisut

Tietosuoja (GDRP)

Oikeudenkäynnit

Nimi  
Sähköposti  
Viesti