Työoikeus

Työntekijällä on Suomessa vahva oikeusturva, mutta aina asioita ei pysty hoitamaan yksin eikä edes kannata yrittää hoitaa itse. Työoikeudelliset asiat ovat useimmiten monimutkaisia vaikka saattavatkin vaikuttaa yksinkertaisilta. Niiden ymmärtäminen vaatii pitkää kokemusta, jolloin löytyy myös paras mahdollinene ratkaisu. Meillä on vahva ammattitaito hoitaa vaikeitakin työsuhderiitoja.

 

Annamme aina asiakkaalle tilannearvion. Hoidamme vain niitä toimeksiantoja, joihin uskomme itsekin. Jos näyttää siltä ettei asiaa kannata viedä eteenpäin, haluamme sen myös asiakkaalle rehellisesti kertoa. Tavoitteemme on myös aina pyrkiä sovinnolliseen ratkaisuun. Aina se ei onnistu ja silloin avustamme asiakasta hoitamaan asiaansa tuomioistuimessa. 

 

Tyypillisimpiä työriitoja ovat laiton irtisanominen, virheellisesti sovellettu irtisanomisaika, väärin maksettu irtisanomisajan korvaus tai työsuhteiden ketjuttaminen ilman perusteita. Näiden lisäksi on lukuisia asioita, jotka saattavat mennä pieleen työsuhdetta solmittaessa, työsopimusta laadittaessa ja myös pitkänkin työsuhteen edetessä. 

 

Olemme sitä varten, että Sinä voit olla varma oikeutesi toteutumisesta. 

 

 

Nimi  
Sähköposti  
Viesti