Keitä me olemme

Toimistomme juridinen ammattitaito kattaa yksityishenkilön koko elämänkaaren. Saman turvan voimme tarjota myös PK-yrityksille.

 

Hoidamme sekä yksityisten henkilöiden että PK-yritysten lakiasioita ja oikeudenkäyntejä.  Toimistomme lakimiehet löytävät ratkaisut päivittäisiin oikeudellisiin kysymyksiin asiantuntevasti, luotettavasti ja nopeasti. Yksityisille henkilöille aloituskeskustelu on maksuton ja silloin pohdimme yhdessä, mitä asiassa on tehtävissä. Useimmiten jo ensimmäisessä keskustelussa selviää suunta, mihin edetä.  PK-yrityksille ja uusille yrityksille tarjoamme monipuolisen juridisen osaamisemme, jotta liiketoiminta ja työskentely sujuisivat ilman ongelmia.

Eino Svinhufvud, puh. 050 551 2613

eino.svinhufvud@forlex.fi

Toimitusjohtaja, varatuomari, osakas

Vahvuusalueitani ovat sopimukset, teknologiajuridiikka, yhtiöoikeus ja muu PK-yrityksen liikejuridiikka. Pitkä  työkokemukseni pankeissa käsitti mm. finanssipalvelut, reklamaatiot, tietosuojan ja  markkinointioikeutta.

Hoidan myös haasteellisia perhe- ja jäämistöasioita. Verotuksessa erikoisalaani on metsäverotus. Työkieliä ovat suomi, ruotsi, englanti, saksa ja ranska.

Sari Isokorpi, puh. 040 565 8526

sari.isokorpi@forlex.fi

Lakimies, varatuomari, oikeudenkäyntiavustaja

Olen toiminut yli 12 vuotta lääkealan ja sosiaalialan tehtävissä sekä lakimiehenä että toiminnasta vastaavana johtajana. Minulla on lisäksi yli 10 vuoden yrittäjäkokemus videopohjaisia koulutusmateriaaleja tuottavassa perheyrityksessä.

Voit kääntyä puoleeni mm. potilas- ja lääkevahinkoasioissa sekä yritystoimintaan liittyen erityisesti sopimus- ja vero-oikeudellisissa kysymyksissä. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Kaarina Leppänen, puh. 050 911 5001

kaarina.leppanen@forlex.fi

Lakimies, oikeudenkäyntiavustaja, osakas

Olen toiminut pitkään lasten ja nuorten kanssa, joten lasten asiat ovat lähellä sydäntäni. Toimin avustajana rikos-, perhe- ja vahingonkorvaus- sekä työoikeudellisissa asioissa.

Minulla on vahva kansainvälinen tausta, joten toimin mielelläni erikulttuuristen ihmisten kanssa ja voin palvella suomen lisäksi saksaksi, ranskaksi ja englanniksi.

Ulla Rannikko, puh. 044 730 5018

ulla.rannikko@forlex.fi

Lakimies, oikeudenkäyntiavustaja, osakas

Olen erikoistunut työoikeuteen. Puoleeni voi kääntyä kaikissa työhön liittyvissä asioissa, myös silloin kun haluat varmistaa, että asiat hoidetaan oikein ja ongelmia ei pääse syntymään. 

Lisäksi hoidan perhe- ja jäämistöoikeudellisia asioita sekä näiden verosuunnittelua. Autan myös yritysten yleisjuridisissa asioissa. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Liutao Gao  tel. +358 44 360 1463                            

Contact manager - Chinese speaker contact (no legal advice)

中文客户经理(不负责法律咨询)