Rikosoikeus

Rikosoikeudellisissa tilanteissa olemme uhrin tukena alusta alkaen, koska lähes poikkeuksetta apu on silloin tarpeen. Turvaamme myös rikoksesta epäillyn oikeusturvan niinikään koko prosessin ajan.

 

Rikoksen uhriksi voi joutua vaikka itse olisi täysin syytön ja ulkopuolinen. Rikoksen uhri eli asianomistaja ei välttämättä jaksa vaatia oikeuksiensa toteutumista eli korvausta ja oikeusapua. Rikoksesta voi aiheutua paitsi vammoja myös taloudellisia seurauksia, joista asianomistajalla on oikeus vaatia korvausta. Kokenut avustaja varmistaa, että korvausvaatimus tulee laadittua oikein.

 

Vastaajan eli rikoksesta epäillyn kannattaa hankkia ammattitaitoinen lakimies avukseen jo esitutkintavaiheessa. Silloin oma oikeusturva on varmistettu. Jos rikoksesta voi seurata vähintään neljä kuukautta vankeutta tai vangitsemisen edellytykset täyttyvät, on epäillyllä oikeus saada puolustaja. Epäilty voi itse valita puolustustajansa.

 

Rikosasioissa on sekä asianomistajan että epäillyn usein mahdollista saada maksuton oikeudenkäynti. Selvitämme aina asiakkaan mahdollisuuden oikeusapuun. 

 

Kokeneet lakimiehemme auttavat myös silloin kun turvallisuutesi on uhattuna ja tarvitset lähestymiskieltoa. Lähestysmiskieltoa voi hakea ketä tahansa vastaan, joka uhkaa henkeäsi, terveyttäsi tai vapauttasi.

 

 

 

 

Nimi  
Sähköposti  
Viesti