Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, tehokkuus ja helppous

 

Ajattelemme aina asiakkaan parasta

 

Toimistomme visiona on tarjota laadukkaita ja jokaiselle sopivia, oikeanlaisia lakipalveluita. Autamme oikeudellisissa ongelmissa sekä yksityishenkilöitä että pienyrityksiä. Haluamme toimia ihmisläheisesti ja olla läsnä vaikeissa tilanteissa positiivisella tavalla. Tarjoamme palvelua, jossa ihmistä ei unohdeta. 

 

Meidän näkemyksemme oikeuden toteuttamisesta perustuu siihen, että juristi kuuntelee ja kuulee päämiestä. Lakimies on läsnä ja tavoitettavissa. Hän etsii yhdessä päämiehen kanssa ratkaisun ongelmaan. 

 

Päämiehen asia on lähellä meitä ja meidän tärkein asiamme ja varmistamme, että päämies tulee kuulluksi oikeusjärjestelmässämme tarvittaessa ja oikeudellinen ongelma ratkeaa.  

 

Lakikielen ei tarvitse olla hankalaa.  Puhumme siten, että päämies ymmärtää, mistä on kyse. Etsimme nopeita ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka takaavat oikeusvarmuuden, sopivat päämiehelle ja ovat kustannuksiltaan kohtuullisia.

 

Meillä on kokemusta ja näkemystä, kansainvälistä kulttuurintuntemusta ja laaja kielitaito. Pystymme siis toimimaan myös kulttuurien välillä sopua ja ratkaisuja etsimässä. 

 

Toimistomme sijaitsee Helsingin sydämessä, mutta tulemme sinne, missä meitä tarvitaan!

 

Nimi  
Sähköposti  
Viesti